GAP gaat wereldwijd

computerWel GAP zelf niet, maar het Amerikaanse kledingmerk gaat vanaf mei volgend jaar samenwerken met Zalando.nl. Hierdoor komt de brede collectie van GAP die onder andere kleding, accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen in het assortiment heeft online ter beschikking.

Strategisch

Vooral richting GAP wordt gereageerd dat dit een slimme en strategische zet is, ze kunnen hierbij de markten uitbreiden en daarnaast kan het merk op de Europese markt gecombineerd aangeboden worden. Voor veel mensen kan de Amerikaanse stijl net een stap teveel zijn waardoor de combinatie met meer Europese kleding een goede marketingtruc zal blijken. GAP zal door de samenwerking met Zalando in niet alleen de 190 eigen winkels verkocht worden maar ook in de 33 franchisefilialen en daarnaast dus ook in 24 landen online. Een grote stap vooruit dus.

GAP versus HM

GAP kan een concurrent zijn voor H&M beide merken zijn van no nonsens en het kan dan ook naast de gebruikelijke kortingen leuke acties op gaan leveren. Wil jij nu profiteren van de allerlaatste kortingen bij H&M voordat GAP samen gaat werken met Zalando? Kijk dan snel op Hmkortingscode.nl/

Category: Economie
Comments are disabled